Nederland

Consulaat van Nederland in Siem Reap

Cambodja

Nederlandse Diplomatieke Missie in Cambodja. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Siem Reap. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Cambodja. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Cambodja.

Het Consulaat van Nederland in Siem Reap
Honorary Consulate of the Netherlands in Siem Reap, Cambodia - Wat Polanka Road - Phum Boeng Dounpa - Sangkat Slorkram - Siem Reap - Cambodia

Telefoonnummer:

Faxnummer:

Email:

nederlandsconsulaatsiemreap@gmail.com

Website:

nederlandwereldwijd.nl/landen/cambodja/

Consul:

Mrs. Godie van de Paal - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Siem Reap is een bilaterale missie in Cambodja en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Cambodja.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Siem Reap staat onder leiding van Mrs. Godie van de Paal - Honorary Consul van Nederland in Cambodja en is bereikbaar per telefoon of email nederlandsconsulaatsiemreap@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon of email nederlandsconsulaatsiemreap@gmail.com

Nederlandse Consulaten in Cambodja

Ver verwijderd van het Consulaat in Siem Reap? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Cambodja. Als het Nederlandse consulaat in Siem Reap ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Cambodja op een rijtje gezet: Phnom Penh en Siem Reap

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Cambodja - Indien het consulaat in Siem Reap of eventuele andere consulaten van Nederland in Cambodja u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Cambodja

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Siem Reap - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Siem Reap of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Cambodja en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Cambodja of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links