Nederland

Consulaat van Nederland in Conakry

Guinea

Nederlandse Diplomatieke Missie in Guinea. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Conakry. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Guinea. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Guinea.

Het Consulaat van Nederland in Conakry
Netherlands Honorary Consulate in Conakry, Guinea - Immeuble Wazni - BP : 2162 - Tombo 1 - Kaloum - Conakry - Guinea

Telefoonnummer:

(+224) 628557588 & (+221) 338292121

Faxnummer:

Email:

f.wazni@nlconsulatguinee.org

Website:

netherlandsworldwide.nl/countries/guinea/

Consul:

Fadi Wazni - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 09.00-17.00

Het Consulaat van Nederland in Conakry is een bilaterale missie in Guinea en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Guinea.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Conakry staat onder leiding van Fadi Wazni - Honorary Consul van Nederland in Guinea en is bereikbaar per telefoon (+224) 628557588 & (+221) 338292121 of email f.wazni@nlconsulatguinee.org

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+224) 628557588 & (+221) 338292121 of email f.wazni@nlconsulatguinee.org

Nederlandse Consulaten in Guinea

Ver verwijderd van het Consulaat in Conakry? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Guinea. Als het Nederlandse consulaat in Conakry ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Guinea op een rijtje gezet: Conakry

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Guinea - Indien het consulaat in Conakry of eventuele andere consulaten van Nederland in Guinea u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Guinea

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Conakry - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Conakry of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Guinea en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Guinea of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links