Nederland

Consulaat van Nederland in Asmara

Eritrea

Nederlandse Diplomatieke Missie in Eritrea. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Asmara. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Eritrea. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Eritrea.

Het Consulaat van Nederland in Asmara
Netherlands Honorary Consulate in Asmara, Eritrea - Ksad Street 187 - no 55-57 - Tiravollo - Asmara _ Eritrea

Telefoonnummer:

(+291) 125039 & (+291) 7128351

Faxnummer:

Email:

teclatghgu@gmail.com

Website:

Consul:

Teclu Ghebrehiwet - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Asmara is een bilaterale missie in Eritrea en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Eritrea.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Asmara staat onder leiding van Teclu Ghebrehiwet - Honorary Consul van Nederland in Eritrea en is bereikbaar per telefoon (+291) 125039 & (+291) 7128351 of email teclatghgu@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+291) 125039 & (+291) 7128351 of email teclatghgu@gmail.com

Nederlandse Consulaten in Eritrea

Ver verwijderd van het Consulaat in Asmara? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Eritrea. Als het Nederlandse consulaat in Asmara ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Eritrea op een rijtje gezet: Asmara

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Eritrea - Indien het consulaat in Asmara of eventuele andere consulaten van Nederland in Eritrea u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Eritrea

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Asmara - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Asmara of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Eritrea en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Eritrea of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links