Nederland

Consulaat van Nederland in Ouagadougou

Burkina Faso

Nederlandse Diplomatieke Missie in Burkina Faso. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Ouagadougou. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Burkina Faso. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Burkina Faso.

Het Consulaat van Nederland in Ouagadougou
"Consular Department" of the Netherlands embassy in Ouagadougou, Burkina Faso - Avenue du Professeur Joseph Ki-Zerbo 316 - 01 BP 5542 Ouagadougou 01 - Burkina Faso

Telefoonnummer:

(+226) 25 42 94 00

Faxnummer:

Email:

oua@minbuza.nl

Website:

www.paysbasmondial.nl

Consul:

Consul General

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Ouagadougou is een bilaterale missie in Burkina Faso en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Burkina Faso.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Ouagadougou staat onder leiding van Consul General van Nederland in Burkina Faso en is bereikbaar per telefoon (+226) 25 42 94 00 of email oua@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+226) 25 42 94 00 of email oua@minbuza.nl

Nederlandse Consulaten in Burkina Faso

Ver verwijderd van het Consulaat in Ouagadougou? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Burkina Faso. Als het Nederlandse consulaat in Ouagadougou ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Burkina Faso op een rijtje gezet: Ouagadougou

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Burkina Faso - Indien het consulaat in Ouagadougou of eventuele andere consulaten van Nederland in Burkina Faso u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Burkina Faso Ambassade van Nederland in Ouagadougou

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Ouagadougou - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Ouagadougou of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Burkina Faso en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Burkina Faso of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links