Nederland

Consulaat van Nederland in manama

Bahrein

Nederlandse Diplomatieke Missie in Bahrein. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in manama. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Bahrein. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Bahrein.

Het Consulaat van Nederland in manama
Netherlands Honorary Consulate in Manama, Bahrain - Al Hamala Beach Compound - Office 1861, Road 977, Al Hamala 1009 - P.O. Box 11465 - Manama - Bahrain

Telefoonnummer:

(+973) 17600110

Faxnummer:

(+973) 17600110

Email:

dutchconsul@batelco.com.bh

Website:

Consul:

Jaap W. Vaandrager - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in manama is een bilaterale missie in Bahrein en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Bahrein.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in manama staat onder leiding van Jaap W. Vaandrager - Honorary Consul van Nederland in Bahrein en is bereikbaar per telefoon (+973) 17600110 of email dutchconsul@batelco.com.bh

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+973) 17600110 of email dutchconsul@batelco.com.bh

Nederlandse Consulaten in Bahrein

Ver verwijderd van het Consulaat in manama? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Bahrein. Als het Nederlandse consulaat in manama ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Bahrein op een rijtje gezet: manama

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Bahrein - Indien het consulaat in manama of eventuele andere consulaten van Nederland in Bahrein u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Bahrein

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in manama - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in manama of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Bahrein en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Bahrein of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links