Nederland

Consulaat van Nederland in Quito

Ecuador

Nederlandse Diplomatieke Missie in Ecuador. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Quito. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Ecuador. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Ecuador.

Het Consulaat van Nederland in Quito
Netherlands Honorary Consulate in Quito, Ecuador - Whymper N27-70 y Orellana - Edificio Sassari - Piso 8 - Quito D. M. - Ecuador

Telefoonnummer:

(+593) 2 450 7194

Faxnummer:

Email:

quito@nlconsulate.com

Website:

nederlandwereldwijd.nl/landen/ecuador/

Consul:

Diego Almeida-Guzman - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 09.00-18.30

Het Consulaat van Nederland in Quito is een bilaterale missie in Ecuador en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Ecuador.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Quito staat onder leiding van Diego Almeida-Guzman - Honorary Consul van Nederland in Ecuador en is bereikbaar per telefoon (+593) 2 450 7194 of email quito@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+593) 2 450 7194 of email quito@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Ecuador

Ver verwijderd van het Consulaat in Quito? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Ecuador. Als het Nederlandse consulaat in Quito ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Ecuador op een rijtje gezet: Guayaquil en Quito

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Ecuador - Indien het consulaat in Quito of eventuele andere consulaten van Nederland in Ecuador u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Ecuador

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Quito - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Quito of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Ecuador en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Ecuador of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links