Nederland

Consulaat van Nederland in Guatemala Stad

Guatemala

Nederlandse Diplomatieke Missie in Guatemala. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Guatemala Stad. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Guatemala. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Guatemala.

Het Consulaat van Nederland in Guatemala Stad
Netherlands Honorary Consulate in Guatemala City, Guatemala - Calzada La Paz 18-40 zona 5 - Ofibodegas Centro 5 - Bodega #21 - Guatemala City - Guatemala

Telefoonnummer:

(+506) 22961490

Faxnummer:

Email:

guatemala@nlconsulate.com

Website:

nederlandwereldwijd.nl/landen/guatemala/over-ons/consulaat-in-guatemala

Consul:

Barbara Manon Derks - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Guatemala Stad is een bilaterale missie in Guatemala en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Guatemala.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Guatemala Stad staat onder leiding van Barbara Manon Derks - Honorary Consul van Nederland in Guatemala en is bereikbaar per telefoon (+506) 22961490 of email guatemala@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+506) 22961490 of email guatemala@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Guatemala

Ver verwijderd van het Consulaat in Guatemala Stad? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Guatemala. Als het Nederlandse consulaat in Guatemala Stad ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Guatemala op een rijtje gezet: Guatemala Stad

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Guatemala - Indien het consulaat in Guatemala Stad of eventuele andere consulaten van Nederland in Guatemala u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Guatemala

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Guatemala Stad - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Guatemala Stad of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Guatemala en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Guatemala of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links