Ethiopië

Consulaat van Ethiopië in Amsterdam

Nederland

Ethiopische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Ethiopië in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Ethiopische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Ethiopische ambassade en elk ander consulaat van Ethiopië in Nederland.

Het Consulaat van Ethiopië in Amsterdam
Ethiopian Consulate in Amsterdam, Netherlands - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+32) 2771 3294 (Embassy in Brussels)

Faxnummer:

Email:

info@ethiopianembassy.be (Embassy in Brussels)

Website:

https://ethiopianembassy.be

Consul:

Vacant - Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van Ethiopië in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Ethiopische belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Ethiopische Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Vacant - Consul van Ethiopië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+32) 2771 3294 (Embassy in Brussels) of email info@ethiopianembassy.be (Embassy in Brussels)

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Ethiopië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 2771 3294 (Embassy in Brussels) of email info@ethiopianembassy.be (Embassy in Brussels)

Ethiopische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Ethiopië meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Ethiopische consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Ethiopië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Ethiopische consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Ethiopië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Ethiopië in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Ethiopië in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Ethiopië in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Ethiopische Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Ethiopische consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Ethiopië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Ethiopië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Ethiopië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Ethiopië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links