Taiwan

Consulaat van Taiwan in Den Haag

Nederland

Taiwanese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Taiwan in Den Haag. Het consulaat is niet de enige Taiwanese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Taiwanese ambassade en elk ander consulaat van Taiwan in Nederland.

Het Consulaat van Taiwan in Den Haag
Taipei Representative Office in the Netherlands - Van Stolkweg 23 - 2585 JM, The Hague - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (70) 2503000

Faxnummer:

(+31) (70) 3603836

Email:

adm@taiwanembassy.nl

Website:

www.roc-taiwan.org/nl_nl

Consul:

Tom Tai-Chu Chou - Representative

Openingstijden:

Monday ~ Friday: 09:30-12:00 and 13:00-16:00 (No appointment necessary)

Het Consulaat van Taiwan in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Taiwanese belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Taiwanese Consulaat in Den Haag staat onder leiding van Tom Tai-Chu Chou - Representative van Taiwan in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (70) 2503000 of email adm@taiwanembassy.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Taiwan dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (70) 2503000 of email adm@taiwanembassy.nl

Taiwanese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Den Haag? - Het kan zijn dat Taiwan meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Taiwanese consulaat in Den Haag ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Taiwan om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Taiwanese consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Den Haag

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Taiwan niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Taiwan in Nederland - Indien het consulaat in Den Haag of eventuele andere consulaten van Taiwan in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Taiwan in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Taiwanese Consulaat in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Taiwanese consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Taiwan - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Taiwan. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Taiwan.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Taiwan kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links