Togo

Consulaat van Togo in Amsterdam

Nederland

Togolese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Togo in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Togolese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Togolese ambassade en elk ander consulaat van Togo in Nederland.

Het Consulaat van Togo in Amsterdam
Togolese Consulate in Amsterdam, the Netherlands Postbus 1196 1300 BD Almere Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (36) 537 89 81

Faxnummer:

(+31) (36) 537 89 81

Email:

cons.togo@hetnet.nl

Website:

Consul:

Mr Cornelis Van Den Brink - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Togo in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Togolese belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Togolese Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Mr Cornelis Van Den Brink - Consul van Togo in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (36) 537 89 81 of email cons.togo@hetnet.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Togo dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (36) 537 89 81 of email cons.togo@hetnet.nl

Togolese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Togo meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Togolese consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Togo om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Togolese consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Togo niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Togo in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Togo in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Togo in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Togolese Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Togolese consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Togo - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Togo. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Togo.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Togo kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links