Swaziland

Consulaat van Swaziland in Den Haag

Nederland

Swaziland Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Swaziland in Den Haag. Het consulaat is niet de enige Swaziland diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Swaziland ambassade en elk ander consulaat van Swaziland in Nederland.

Het Consulaat van Swaziland in Den Haag
Swazi Consulate in The Hague, the Netherlands Prins Der Nederlandenstraat 14 3151 SE Hoek Van Holland Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (174) 38 32 45

Faxnummer:

(+31) (174) 38 32 45

Email:

Website:

Consul:

Mr Hermanus Hanny Adrianus De Vries - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Swaziland in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Swaziland belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Swaziland Consulaat in Den Haag staat onder leiding van Mr Hermanus Hanny Adrianus De Vries - Consul van Swaziland in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (174) 38 32 45 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Swaziland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (174) 38 32 45 of email

Swaziland Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Den Haag? - Het kan zijn dat Swaziland meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Swaziland consulaat in Den Haag ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Swaziland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Swaziland consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Den Haag

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Swaziland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Swaziland in Nederland - Indien het consulaat in Den Haag of eventuele andere consulaten van Swaziland in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Swaziland in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Swaziland Consulaat in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Swaziland consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Swaziland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Swaziland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Swaziland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Swaziland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links