Niger

Consulaat van Niger in Den Haag

Nederland

Niger Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Niger in Den Haag. Het consulaat is niet de enige Niger diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Niger ambassade en elk ander consulaat van Niger in Nederland.

Het Consulaat van Niger in Den Haag
Nigerien Consulate in The Hague, the Netherlands Laan Van Nieuw-Oost-Indie 14 2593 BT S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (70) 381 99 51

Faxnummer:

(+31) (70) 385 48 40

Email:

info@consulaatniger.nl

Website:

www.consulaatniger.nl

Consul:

Mr Irving Wiclef Poesiat - Consul General

Openingstijden:

Het Consulaat van Niger in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Niger belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Niger Consulaat in Den Haag staat onder leiding van Mr Irving Wiclef Poesiat - Consul General van Niger in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (70) 381 99 51 of email info@consulaatniger.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Niger dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (70) 381 99 51 of email info@consulaatniger.nl

Niger Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Den Haag? - Het kan zijn dat Niger meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Niger consulaat in Den Haag ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Niger om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Niger consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Den Haag

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Niger niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Niger in Nederland - Indien het consulaat in Den Haag of eventuele andere consulaten van Niger in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Niger in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Niger Consulaat in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Niger consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Niger - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Niger. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Niger.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Niger kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links