Namibië

Consulaat van Namibië in Utrecht

Nederland

Namibische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Namibië in Utrecht. Het consulaat is niet de enige Namibische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Namibische ambassade en elk ander consulaat van Namibië in Nederland.

Het Consulaat van Namibië in Utrecht
Namibian Consulate in Utrecht, the Netherlands Nes 6 3445 AZ Woerden Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (348) 41 07 85

Faxnummer:

(+31) (348) 41 07 47

Email:

Website:

Consul:

Cornelie Marina Van Waegningh - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Namibië in Utrecht is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Namibische belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Namibische Consulaat in Utrecht staat onder leiding van Cornelie Marina Van Waegningh - Consul van Namibië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (348) 41 07 85 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Namibië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (348) 41 07 85 of email

Namibische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Utrecht? - Het kan zijn dat Namibië meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Namibische consulaat in Utrecht ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Namibië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Namibische consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Gorinchem en Utrecht

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Namibië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Namibië in Nederland - Indien het consulaat in Utrecht of eventuele andere consulaten van Namibië in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Namibië in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Namibische Consulaat in Utrecht - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Utrecht of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Namibische consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Namibië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Namibië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Namibië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Namibië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links