Mexico

Consulaat van Mexico in Gorinchem

Nederland

Mexicaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Mexico in Gorinchem. Het consulaat is niet de enige Mexicaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Mexicaanse ambassade en elk ander consulaat van Mexico in Nederland.

Het Consulaat van Mexico in Gorinchem
Mexican Consulate in Gorinchem, the Netherlands Postbus 320 4200 AH Gorinchem Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (183) 63 92 22

Faxnummer:

(+31) (183) 63 93 45

Email:

kdamen@damen.nl

Website:

Consul:

Mr Kommer Damen - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Mexico in Gorinchem is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Mexicaanse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Mexicaanse Consulaat in Gorinchem staat onder leiding van Mr Kommer Damen - Consul van Mexico in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (183) 63 92 22 of email kdamen@damen.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Mexico dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (183) 63 92 22 of email kdamen@damen.nl

Mexicaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Gorinchem? - Het kan zijn dat Mexico meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Mexicaanse consulaat in Gorinchem ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Mexico om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Mexicaanse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Gorinchem, Leiden, Lelystad en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Mexico niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Mexico in Nederland - Indien het consulaat in Gorinchem of eventuele andere consulaten van Mexico in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Mexico in Nederland Ambassade van Mexico in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Mexicaanse Consulaat in Gorinchem - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Gorinchem of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Mexicaanse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Mexico - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Mexico. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Mexico.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Mexico kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links