Mali

Consulaat van Mali in Rotterdam

Nederland

Malinese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Mali in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Malinese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Malinese ambassade en elk ander consulaat van Mali in Nederland.

Het Consulaat van Mali in Rotterdam
Malian Consulate in Rotterdam, the Netherlands - TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

Faxnummer:

Email:

Website:

Consul:

- TEMPORARILY CLOSED -

Openingstijden:

Het Consulaat van Mali in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Malinese belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Malinese Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van - TEMPORARILY CLOSED - van Mali in Nederland en is bereikbaar per telefoon of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Mali dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon of email

Malinese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Mali meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Malinese consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Mali om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Malinese consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Mali niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Mali in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Mali in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Mali in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Malinese Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Malinese consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Mali - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Mali. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Mali.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Mali kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links