Kirgizië

Consulaat van Kirgizië in Utrecht

Nederland

Kirgizië Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Kirgizië in Utrecht. Het consulaat is niet de enige Kirgizië diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Kirgizië ambassade en elk ander consulaat van Kirgizië in Nederland.

Het Consulaat van Kirgizië in Utrecht
Consulate of Kyrgyzstan in Utrecht, Netherlands - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+32) 2 640 18 68 (Embassy in Brussels)

Faxnummer:

Email:

kgembassy.be@mfa.gov.kg

Website:

mfa.gov.kg/en/dm/belgiya

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van Kirgizië in Utrecht is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Kirgizië belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Kirgizië Consulaat in Utrecht staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van Kirgizië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 640 18 68 (Embassy in Brussels) of email kgembassy.be@mfa.gov.kg

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Kirgizië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 2 640 18 68 (Embassy in Brussels) of email kgembassy.be@mfa.gov.kg

Kirgizië Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Utrecht? - Het kan zijn dat Kirgizië meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Kirgizië consulaat in Utrecht ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Kirgizië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Kirgizië consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Utrecht

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Kirgizië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Kirgizië in Nederland - Indien het consulaat in Utrecht of eventuele andere consulaten van Kirgizië in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Kirgizië in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Kirgizië Consulaat in Utrecht - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Utrecht of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Kirgizië consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Kirgizië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Kirgizië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Kirgizië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Kirgizië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links