Kaapverdië

Consulaat van Kaapverdië in Rotterdam

Nederland

Kaapverdische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Kaapverdië in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Kaapverdische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Kaapverdische ambassade en elk ander consulaat van Kaapverdië in Nederland.

Het Consulaat van Kaapverdië in Rotterdam
Cape Verde Consulate General in Rotterdam, Netherlands - Baan 6 - 3011 CB Rotterdam - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 06 82 81 31 98

Faxnummer:

(+31) (010) 477 45 53

Email:

nl.info@mnec.gov.cv

Website:

www.conscv.nl

Consul:

Gregorio Semedo - Consul General

Openingstijden:

Monday-Friday: 09:00-16:00

Het Consulaat van Kaapverdië in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Kaapverdische belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Kaapverdische Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Gregorio Semedo - Consul General van Kaapverdië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 06 82 81 31 98 of email nl.info@mnec.gov.cv

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Kaapverdië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 06 82 81 31 98 of email nl.info@mnec.gov.cv

Kaapverdische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Kaapverdië meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Kaapverdische consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Kaapverdië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Kaapverdische consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Kaapverdië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Kaapverdië in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Kaapverdië in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Kaapverdië in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Kaapverdische Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Kaapverdische consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Kaapverdië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Kaapverdië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Kaapverdië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Kaapverdië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links