Guinee Bissau

Consulaat van Guinee Bissau in Rotterdam

Nederland

Guinee Bissau Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Guinee Bissau in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Guinee Bissau diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Guinee Bissau ambassade en elk ander consulaat van Guinee Bissau in Nederland.

Het Consulaat van Guinee Bissau in Rotterdam
Guinea-Bissau Consulate in Rotterdam, the Netherlands Willem Barentszstraat 31 3124 LC Schiedam Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (10) 460 07 44

Faxnummer:

(+31) (10) 434 26 71

Email:

info@guinee-bissau.info

Website:

www.guinee-bissau.info

Consul:

Mr Frans Mathias Glavimans - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Guinee Bissau in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Guinee Bissau belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Guinee Bissau Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Mr Frans Mathias Glavimans - Consul van Guinee Bissau in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (10) 460 07 44 of email info@guinee-bissau.info

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Guinee Bissau dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (10) 460 07 44 of email info@guinee-bissau.info

Guinee Bissau Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Guinee Bissau meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Guinee Bissau consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Guinee Bissau om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Guinee Bissau consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Guinee Bissau niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Guinee Bissau in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Guinee Bissau in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Guinee Bissau in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Guinee Bissau Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Guinee Bissau consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Guinee Bissau - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Guinee Bissau. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Guinee Bissau.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Guinee Bissau kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links