Gabon

Consulaat van Gabon in Rotterdam

Nederland

Gabonese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Gabon in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Gabonese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Gabonese ambassade en elk ander consulaat van Gabon in Nederland.

Het Consulaat van Gabon in Rotterdam
Gabonese Consulate in Rotterdam, the Netherlands Westblaak 95 3012 KG Rotterdam Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (10) 281 82 83

Faxnummer:

(+31) (10) 281 82 00

Email:

info@consulaatgabon.nl

Website:

Consul:

- Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Gabon in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Gabonese belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Gabonese Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van - Consul van Gabon in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (10) 281 82 83 of email info@consulaatgabon.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Gabon dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (10) 281 82 83 of email info@consulaatgabon.nl

Gabonese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Gabon meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Gabonese consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Gabon om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Gabonese consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Gabon niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Gabon in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Gabon in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Gabon in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Gabonese Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Gabonese consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Gabon - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Gabon. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Gabon.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Gabon kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links