El Salvador

Consulaat van El Salvador in Rotterdam

Nederland

Salvadoraanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van El Salvador in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Salvadoraanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Salvadoraanse ambassade en elk ander consulaat van El Salvador in Nederland.

Het Consulaat van El Salvador in Rotterdam
El Salvadoran Consulate in Rotterdam, the Netherlands Breedveldsingel 23 3055 PH Rotterdam Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (10) 461 38 46

Faxnummer:

(+31) (10) 218 92 44

Email:

consulado_elsalvador@planet.nl

Website:

Consul:

Ragna Maryse Van Der Dussen - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van El Salvador in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Salvadoraanse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Salvadoraanse Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Ragna Maryse Van Der Dussen - Consul van El Salvador in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (10) 461 38 46 of email consulado_elsalvador@planet.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van El Salvador dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (10) 461 38 46 of email consulado_elsalvador@planet.nl

Salvadoraanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat El Salvador meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Salvadoraanse consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van El Salvador om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Salvadoraanse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van El Salvador niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van El Salvador in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van El Salvador in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van El Salvador in Nederland Ambassade van El Salvador in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Salvadoraanse Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Salvadoraanse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en El Salvador - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar El Salvador. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in El Salvador.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of El Salvador kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links