Djibouti

Consulaat van Djibouti in Rotterdam

Nederland

Djibouti Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Djibouti in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Djibouti diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Djibouti ambassade en elk ander consulaat van Djibouti in Nederland.

Het Consulaat van Djibouti in Rotterdam
Honorary Consulate of Djibouti in Rotterdam, the Netherlands - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+32) 2 347 69 67 (Embassy in Brussels)

Faxnummer:

Email:

djibouticonsulbru@yahoo.fr (Embassy in Brussels)

Website:

ambassadededjibouti.be

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van Djibouti in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Djibouti belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Djibouti Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van Djibouti in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 347 69 67 (Embassy in Brussels) of email djibouticonsulbru@yahoo.fr (Embassy in Brussels)

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Djibouti dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 2 347 69 67 (Embassy in Brussels) of email djibouticonsulbru@yahoo.fr (Embassy in Brussels)

Djibouti Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Djibouti meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Djibouti consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Djibouti om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Djibouti consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Djibouti niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Djibouti in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Djibouti in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Djibouti in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Djibouti Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Djibouti consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Djibouti - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Djibouti. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Djibouti.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Djibouti kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links