Colombia

Consulaat van Colombia in Rotterdam

Nederland

Colombiaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Colombia in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Colombiaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Colombiaanse ambassade en elk ander consulaat van Colombia in Nederland.

Het Consulaat van Colombia in Rotterdam
Honorary Consulate of Colombia in Rotterdam, Netherlands - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+31) 70 3614545 (Embassy in The Hague)

Faxnummer:

Email:

epaisesbajos@cancilleria.gov.co

Website:

paisesbajos.embajada.gov.co

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van Colombia in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Colombiaanse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Colombiaanse Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van Colombia in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 3614545 (Embassy in The Hague) of email epaisesbajos@cancilleria.gov.co

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Colombia dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 70 3614545 (Embassy in The Hague) of email epaisesbajos@cancilleria.gov.co

Colombiaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Colombia meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Colombiaanse consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Colombia om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Colombiaanse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Colombia niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Colombia in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Colombia in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Colombia in Nederland Ambassade van Colombia in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Colombiaanse Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Colombiaanse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Colombia - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Colombia. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Colombia.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Colombia kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links