Botswana

Consulaat van Botswana in Amsterdam

Nederland

Botswaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Botswana in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Botswaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Botswaanse ambassade en elk ander consulaat van Botswana in Nederland.

Het Consulaat van Botswana in Amsterdam
Botswana Consulate in Amsterdam, the Netherlands Keizersgracht 310 1016 EX Amsterdam Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (20) 420 88 44

Faxnummer:

Email:

mariekesanders@wxs.nl

Website:

Consul:

Maria Johanna Ten Holte - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Botswana in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Botswaanse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Botswaanse Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Maria Johanna Ten Holte - Consul van Botswana in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (20) 420 88 44 of email mariekesanders@wxs.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Botswana dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (20) 420 88 44 of email mariekesanders@wxs.nl

Botswaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Botswana meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Botswaanse consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Botswana om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Botswaanse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Botswana niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Botswana in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Botswana in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Botswana in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Botswaanse Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Botswaanse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Botswana - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Botswana. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Botswana.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Botswana kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links