Myanmar

Consulaat van Myanmar in Breda

Nederland

Myanmar Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Myanmar in Breda. Het consulaat is niet de enige Myanmar diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Myanmar ambassade en elk ander consulaat van Myanmar in Nederland.

Het Consulaat van Myanmar in Breda
Consulate Honorary General of Myanmar in Breda, Netherlands - Johan Willem Frisolaan 11 A - 4835 AA Breda - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (76) 520 9054 & (+31) (76) 531 73 17

Faxnummer:

_

Email:

consul@hjstevens.nl

Website:

Consul:

Mr Herman J. Stevens - Honorary Consul General

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Myanmar in Breda is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Myanmar belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Myanmar Consulaat in Breda staat onder leiding van Mr Herman J. Stevens - Honorary Consul General van Myanmar in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (76) 520 9054 & (+31) (76) 531 73 17 of email consul@hjstevens.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Myanmar dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (76) 520 9054 & (+31) (76) 531 73 17 of email consul@hjstevens.nl

Myanmar Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Breda? - Het kan zijn dat Myanmar meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Myanmar consulaat in Breda ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Myanmar om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Myanmar consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Breda

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Myanmar niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Myanmar in Nederland - Indien het consulaat in Breda of eventuele andere consulaten van Myanmar in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Myanmar in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Myanmar Consulaat in Breda - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Breda of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Myanmar consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Myanmar - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Myanmar. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Myanmar.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Myanmar kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links