Angola

Consulaat van Angola in Rotterdam

Nederland

Angolese Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Angola in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Angolese diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Angolese ambassade en elk ander consulaat van Angola in Nederland.

Het Consulaat van Angola in Rotterdam
Consulate General of Angola in Rotterdam, Netherlands - Mathenesserlaan 315 - 3021 HL - Rotterdam - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 010 440 16 60

Faxnummer:

(+31) 010 440 16 66

Email:

nfo@consuladoangola.nl

Website:

www.consuladoangolaroterdao.nl

Consul:

Manuel Domingos Antonio - Consul General

Openingstijden:

Monday-Friday: 09:00-16:00

Het Consulaat van Angola in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Angolese belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Angolese Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Manuel Domingos Antonio - Consul General van Angola in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 010 440 16 60 of email nfo@consuladoangola.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Angola dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 010 440 16 60 of email nfo@consuladoangola.nl

Angolese Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Angola meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Angolese consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Angola om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Angolese consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Angola niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Angola in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Angola in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Angola in Nederland Ambassade van Angola in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Angolese Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Angolese consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Angola - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Angola. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Angola.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Angola kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links