Kazachstan

Consulaat van Kazachstan in Breda

Nederland

Kazachstan Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Kazachstan in Breda. Het consulaat is niet de enige Kazachstan diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Kazachstan ambassade en elk ander consulaat van Kazachstan in Nederland.

Het Consulaat van Kazachstan in Breda
Kazakh Consulate in Breda, the Netherlands Pastoor Palsstraat 4 4711 CN St. Willebrord Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 165 - 386 148

Faxnummer:

(+31) 165 - 386 762

Email:

rini@wagtmans.nl

Website:

Consul:

Mr Marinus Cornelis Wagtmans - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Kazachstan in Breda is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Kazachstan belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Kazachstan Consulaat in Breda staat onder leiding van Mr Marinus Cornelis Wagtmans - Consul van Kazachstan in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 165 - 386 148 of email rini@wagtmans.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Kazachstan dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 165 - 386 148 of email rini@wagtmans.nl

Kazachstan Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Breda? - Het kan zijn dat Kazachstan meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Kazachstan consulaat in Breda ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Kazachstan om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Kazachstan consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Breda

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Kazachstan niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Kazachstan in Nederland - Indien het consulaat in Breda of eventuele andere consulaten van Kazachstan in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Kazachstan in Nederland Ambassade van Kazachstan in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Kazachstan Consulaat in Breda - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Breda of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Kazachstan consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Kazachstan - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Kazachstan. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Kazachstan.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Kazachstan kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links