Kazachstan Flag

De Kazachstan Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Kazachstan Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Kazachstan Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Kazachstan diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Kazachstan in Nederland.

De Kazachstan Ambassade in Nederland
Embassy of Kazakhstan in The Hague, the Netherlands - Badhuisweg 91 - 2587 CE - The Hague - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 363 4757

Faxnummer:

Email:

hague@mfa.kz

Website:

www.gov.kz/memleket/entities/mfa-hague?lang=en

Ambassadeur:

Askar Zhumagaliyev

Openingstijden:

De Ambassade van Kazachstan in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Kazachstan belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Kazachstan Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Askar Zhumagaliyev - Ambassadeur van Kazachstan in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 363 4757 of email hague@mfa.kz

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Kazachstan ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Kazachstan in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Kazachstan Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Kazachstan Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Kazachstan Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Kazachstan consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Kazachstan in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Kazachstan Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Kazachstan ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Kazachstan - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Kazachstan. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Kazachstan.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Kazachstan kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Kazachstan in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Kazachstan te bezoeken evenals aan Kazachstan burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Kazachstan Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Kazachstan visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Kazachstan nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Kazachstan Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 363 4757 of per email hague@mfa.kzNuttige Links