Sint Maarten

Consulaat van Sint Maarten in Den Haag

Nederland

Sint Maarten Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Sint Maarten in Den Haag. Het consulaat is niet de enige Sint Maarten diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Sint Maarten ambassade en elk ander consulaat van Sint Maarten in Nederland.

Het Consulaat van Sint Maarten in Den Haag
Representative Office of Sint Maarten in The Hague, Netherlands - Bezuidenhoutseweg 93B - 2594 AC The Hague - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 215 6067

Faxnummer:

Email:

sxmhouse@yahoo.nl

Website:

Consul:

Mr Mathias S. Voges - Representative

Openingstijden:

Monday-Friday: 08:30-12:00 & 13:00-17:00

Het Consulaat van Sint Maarten in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Sint Maarten belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Sint Maarten Consulaat in Den Haag staat onder leiding van Mr Mathias S. Voges - Representative van Sint Maarten in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 215 6067 of email sxmhouse@yahoo.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Sint Maarten dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 70 215 6067 of email sxmhouse@yahoo.nl

Sint Maarten Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Den Haag? - Het kan zijn dat Sint Maarten meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Sint Maarten consulaat in Den Haag ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Sint Maarten om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Sint Maarten consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Den Haag

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Sint Maarten niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Sint Maarten in Nederland - Indien het consulaat in Den Haag of eventuele andere consulaten van Sint Maarten in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Sint Maarten in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Sint Maarten Consulaat in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Sint Maarten consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Sint Maarten - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Sint Maarten. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Sint Maarten.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Sint Maarten kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links