Montenegro

Consulaat van Montenegro in Maastricht

Nederland

Montenegrijnse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Montenegro in Maastricht. Het consulaat is niet de enige Montenegrijnse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Montenegrijnse ambassade en elk ander consulaat van Montenegro in Nederland.

Het Consulaat van Montenegro in Maastricht
Montenegrin Consulate in Maastricht, the Netherlands Sint Lambertuslaan 6 6211 KB Maastricht Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 43 325 24 73

Faxnummer:

(+31) 43 303 00 30

Email:

info@consulaatmontenegro.nl

Website:

www.consulaatmontenegro.nl

Consul:

Mr Lambertus Hubertus L. Vos - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Montenegro in Maastricht is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Montenegrijnse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Montenegrijnse Consulaat in Maastricht staat onder leiding van Mr Lambertus Hubertus L. Vos - Consul van Montenegro in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 43 325 24 73 of email info@consulaatmontenegro.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Montenegro dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 43 325 24 73 of email info@consulaatmontenegro.nl

Montenegrijnse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Maastricht? - Het kan zijn dat Montenegro meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Montenegrijnse consulaat in Maastricht ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Montenegro om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Montenegrijnse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Maastricht

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Montenegro niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Montenegro in Nederland - Indien het consulaat in Maastricht of eventuele andere consulaten van Montenegro in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Montenegro in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Montenegrijnse Consulaat in Maastricht - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Maastricht of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Montenegrijnse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Montenegro - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Montenegro. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Montenegro.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Montenegro kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links