Nederland

Consulaat van Nederland in Vientiane

Laos

Nederlandse Diplomatieke Missie in Laos. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Vientiane. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Laos. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Laos.

Het Consulaat van Nederland in Vientiane
Netherlands Honorary Consulate in Vientiane, Laos - SNV - Saphanthong Village - street between Panyathip and Sharon International schools (Ruelle 19) - Sisattanak District - Vientiane - Laos

Telefoonnummer:

(+856)

Faxnummer:

Email:

nederlandsconsulaatlaos@gmail.com

Website:

www.netherlandsworldwide.nl

Consul:

Allert van den Ham - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Vientiane is een bilaterale missie in Laos en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Laos.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Vientiane staat onder leiding van Allert van den Ham - Honorary Consul van Nederland in Laos en is bereikbaar per telefoon (+856) of email nederlandsconsulaatlaos@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+856) of email nederlandsconsulaatlaos@gmail.com

Nederlandse Consulaten in Laos

Ver verwijderd van het Consulaat in Vientiane? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Laos. Als het Nederlandse consulaat in Vientiane ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Laos op een rijtje gezet: Vientiane

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Laos - Indien het consulaat in Vientiane of eventuele andere consulaten van Nederland in Laos u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Laos

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Vientiane - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Vientiane of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Laos en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Laos of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links