Turkije

Consulaat van Turkije in Rotterdam

Nederland

Turkse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Turkije in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Turkse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Turkse ambassade en elk ander consulaat van Turkije in Nederland.

Het Consulaat van Turkije in Rotterdam
Turkish Consulate General in Rotterdam, the Netherlands Westblaak 2 3012 KK Rotterdam Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 10 - 201 20 00

Faxnummer:

(+31) 10 - 201 20 50

Email:

consulate.rotterdam@mfa.gov.tr

Website:

rotterdam.cg.mfa.gov.tr

Consul:

Togan Oral - Consul General

Openingstijden:

Het Consulaat van Turkije in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Turkse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Turkse Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Togan Oral - Consul General van Turkije in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 10 - 201 20 00 of email consulate.rotterdam@mfa.gov.tr

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Turkije dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 10 - 201 20 00 of email consulate.rotterdam@mfa.gov.tr

Turkse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Turkije meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Turkse consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Turkije om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Turkse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Deventer, Leiden en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Turkije niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Turkije in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Turkije in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Turkije in Nederland Ambassade van Turkije in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Turkse Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Turkse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Turkije - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Turkije. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Turkije.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Turkije kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links