Afghanistan

Consulaat van Afghanistan in Rotterdam

Nederland

Afghaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Afghanistan in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Afghaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Afghaanse ambassade en elk ander consulaat van Afghanistan in Nederland.

Het Consulaat van Afghanistan in Rotterdam
Afghan Consulate General in Rotterdam, the Netherlands- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+31) 70 427 87 71 (embassy in The Hague)

Faxnummer:

Email:

contact@afghanistanembassy.nl (embassy in The Hague)

Website:

www.afghanistanembassy.nl

Consul:

VACANT - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van Afghanistan in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Afghaanse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Afghaanse Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van VACANT - Honorary Consul van Afghanistan in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 427 87 71 (embassy in The Hague) of email contact@afghanistanembassy.nl (embassy in The Hague)

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Afghanistan dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 70 427 87 71 (embassy in The Hague) of email contact@afghanistanembassy.nl (embassy in The Hague)

Afghaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Afghanistan meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Afghaanse consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Afghanistan om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Afghaanse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Afghanistan niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Afghanistan in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Afghanistan in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Afghanistan in Nederland Ambassade van Afghanistan in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Afghaanse Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Afghaanse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Afghanistan - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Afghanistan. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Afghanistan.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Afghanistan kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links