Gambia

Consulaat van Gambia in Amsterdam

Nederland

Gambiaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Gambia in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Gambiaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Gambiaanse ambassade en elk ander consulaat van Gambia in Nederland.

Het Consulaat van Gambia in Amsterdam
Gambian Consulate General in Amsterdam, the Netherlands Apollolaan 137 1077 AR Amsterdam Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 20 672 25 15

Faxnummer:

(+31) 20 672 35 04

Email:

info@cggambia.nl

Website:

www.cggambia.nl

Consul:

Mr Hubertus Josephus Wesly Plusquin - Consul General

Openingstijden:

10.00-12.00

Het Consulaat van Gambia in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Gambiaanse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Gambiaanse Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Mr Hubertus Josephus Wesly Plusquin - Consul General van Gambia in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 20 672 25 15 of email info@cggambia.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Gambia dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 20 672 25 15 of email info@cggambia.nl

Gambiaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Gambia meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Gambiaanse consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Gambia om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Gambiaanse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Gambia niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Gambia in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Gambia in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Gambia in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Gambiaanse Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Gambiaanse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Gambia - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Gambia. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Gambia.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Gambia kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links