Seychellen

Consulaat van Seychellen in Rotterdam

Nederland

Seychellen Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Seychellen in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Seychellen diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Seychellen ambassade en elk ander consulaat van Seychellen in Nederland.

Het Consulaat van Seychellen in Rotterdam
Honorary Consulate of Seychelles in Rotterdam, Netherlands - Nesserdijk 368 - 3063 NE - Rotterdam - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (0)10 2092111

Faxnummer:

Email:

keesjan@buro-rietveld.nl

Website:

Consul:

Kees Jan Rietveld - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Seychellen in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Seychellen belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Seychellen Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Kees Jan Rietveld - Honorary Consul van Seychellen in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (0)10 2092111 of email keesjan@buro-rietveld.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Seychellen dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (0)10 2092111 of email keesjan@buro-rietveld.nl

Seychellen Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Seychellen meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Seychellen consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Seychellen om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Seychellen consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Seychellen niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Seychellen in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Seychellen in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Seychellen in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Seychellen Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Seychellen consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Seychellen - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Seychellen. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Seychellen.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Seychellen kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links