Barbados

Consulaat van Barbados in Den Haag

Nederland

Barbados Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Barbados in Den Haag. Het consulaat is niet de enige Barbados diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Barbados ambassade en elk ander consulaat van Barbados in Nederland.

Het Consulaat van Barbados in Den Haag
Barbados Honorary Consulate in The Hague, Netherlands - Pieter Meinersstraat 90 - 2597 VM Den Haag - Netherlands

Telefoonnummer:

Faxnummer:

Email:

fontein.maarten@gmail.com

Website:

foreign.gov.bb

Consul:

Mr. Maarten Fontein - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Barbados in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Barbados belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Barbados Consulaat in Den Haag staat onder leiding van Mr. Maarten Fontein - Honorary Consul van Barbados in Nederland en is bereikbaar per telefoon of email fontein.maarten@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Barbados dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon of email fontein.maarten@gmail.com

Barbados Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Den Haag? - Het kan zijn dat Barbados meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Barbados consulaat in Den Haag ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Barbados om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Barbados consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Den Haag

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Barbados niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Barbados in Nederland - Indien het consulaat in Den Haag of eventuele andere consulaten van Barbados in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Barbados in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Barbados Consulaat in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Barbados consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Barbados - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Barbados. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Barbados.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Barbados kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links