Curacao

Consulaat van Curacao in Den Haag

Nederland

Curacao Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Curacao in Den Haag. Het consulaat is niet de enige Curacao diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Curacao ambassade en elk ander consulaat van Curacao in Nederland.

Het Consulaat van Curacao in Den Haag
Representative Office of Curacao in The Hague, Netherlands - Prinsegracht 63-65 - 2512EX The Hague - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 070-306-6111

Faxnummer:

(+31) 070-306-6110

Email:

info@kgmc.nl

Website:

www.kgmc.nl

Consul:

Mrs. M.P.A. Girigori - Representative

Openingstijden:

Het Consulaat van Curacao in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Curacao belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Curacao Consulaat in Den Haag staat onder leiding van Mrs. M.P.A. Girigori - Representative van Curacao in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 070-306-6111 of email info@kgmc.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Curacao dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 070-306-6111 of email info@kgmc.nl

Curacao Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Den Haag? - Het kan zijn dat Curacao meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Curacao consulaat in Den Haag ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Curacao om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Curacao consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Den Haag

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Curacao niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Curacao in Nederland - Indien het consulaat in Den Haag of eventuele andere consulaten van Curacao in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Curacao in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Curacao Consulaat in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Curacao consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Curacao - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Curacao. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Curacao.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Curacao kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links