Palau

Consulaat van Palau in Amsterdam

Nederland

Palau Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Palau in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Palau diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Palau ambassade en elk ander consulaat van Palau in Nederland.

Het Consulaat van Palau in Amsterdam
Palauan Consulate General in Amsterdam, the Netherlands Kennemerstraatweg 59 1851 BA Heiloo Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 72 532 0435

Faxnummer:

(+31) 72 533 9539

Email:

consul@palau.cc

Website:

Consul:

Mr Tjeerd van den Berg - Consul General

Openingstijden:

Het Consulaat van Palau in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Palau belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Palau Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Mr Tjeerd van den Berg - Consul General van Palau in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 72 532 0435 of email consul@palau.cc

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Palau dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 72 532 0435 of email consul@palau.cc

Palau Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Palau meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Palau consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Palau om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Palau consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Palau niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Palau in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Palau in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Palau in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Palau Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Palau consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Palau - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Palau. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Palau.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Palau kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links