Nederland

Consulaat van Nederland in Port Louis

Mauritius

Nederlandse Diplomatieke Missie in Mauritius. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Port Louis. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Mauritius. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Mauritius.

Het Consulaat van Nederland in Port Louis
Netherlands Consulate General in Port Louis, Mauritius 10 Rue Dr. Ferriere P. O. Box 56 Port Louis Mauritius

Telefoonnummer:

(+230) 208-2811 (+230) 208-7289

Faxnummer:

(+230) 208-1014

Email:

fgb@ibl.intnet.mu

Website:

Consul:

Mr. R.C. Payen - Consul General

Openingstijden:

09.00 a.m. - 12.00 (noon)

Het Consulaat van Nederland in Port Louis is een bilaterale missie in Mauritius en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Mauritius.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Port Louis staat onder leiding van Mr. R.C. Payen - Consul General van Nederland in Mauritius en is bereikbaar per telefoon (+230) 208-2811 (+230) 208-7289 of email fgb@ibl.intnet.mu

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+230) 208-2811 (+230) 208-7289 of email fgb@ibl.intnet.mu

Nederlandse Consulaten in Mauritius

Ver verwijderd van het Consulaat in Port Louis? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Mauritius. Als het Nederlandse consulaat in Port Louis ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Mauritius op een rijtje gezet: Port Louis

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Mauritius - Indien het consulaat in Port Louis of eventuele andere consulaten van Nederland in Mauritius u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Mauritius

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Port Louis - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Port Louis of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Mauritius en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Mauritius of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links