Denemarken

Consulaat van Denemarken in Amsterdam

Nederland

Deense Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Denemarken in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Deense diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Deense ambassade en elk ander consulaat van Denemarken in Nederland.

Het Consulaat van Denemarken in Amsterdam
Danish Honorary Consulate in Amsterdam, the Netherlands - Barbara Strozzilaan 388 - 1083 HN Amsterdam - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (0)6 1056 5229

Faxnummer:

Email:

launie@um.dk / Lauge@boltadvies.nl

Website:

nederlandene.um.dk

Consul:

Mr Lauge Nielsen - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Denemarken in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Deense belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Deense Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Mr Lauge Nielsen - Honorary Consul van Denemarken in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (0)6 1056 5229 of email launie@um.dk / Lauge@boltadvies.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Denemarken dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (0)6 1056 5229 of email launie@um.dk / Lauge@boltadvies.nl

Deense Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Denemarken meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Deense consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Denemarken om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Deense consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam en Groningen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Denemarken niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Denemarken in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Denemarken in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Denemarken in Nederland Ambassade van Denemarken in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Deense Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Deense consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Denemarken - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Denemarken. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Denemarken.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Denemarken kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links