de Ambassade van TunesiŽ in Den Haag - Nederland

       
  U bent hier: Ambassade van TunesiŽ in Den Haag

Ambassades van Nederland in het Buitenland

 
 

 

Buitenlandse Ambassades in Nederland

 

  TunesiŽ Flag

De Tunesische Ambassade in Den Haag

Nederland
Nederland Flag

Tunesische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Tunesische Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Tunesische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van TunesiŽ in Nederland.
De Ambassade van TunesiŽ in Den Haag - is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Tunesische belangen in Nederland. De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers. De Tunesische Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Mohamed Karim Ben Becher - Ambassadeur van TunesiŽ in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 351 2251 of email ambassadetunisie@ziggo.nl

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Tunesische Ambassade in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om TunesiŽ te bezoeken evenals aan Tunesische burgers die in Nederland wonen. In het algemeen bestaan de diensten van de Tunesische Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Tunesische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Tunesische nationaliteit aanvragen en nog veel meer. U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Tunesische Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 351 2251 of per email ambassadetunisie@ziggo.nl

Ver verwijderd van de Tunesische Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Tunesische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Tunesische consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Tunesische consulaten in Nederland op een rijtje gezet. Klik op de dichtstbijzijnde stad in de volgende lijst om de contactgegevens van het Tunesische consulaat te bekijken: Rotterdam

Afspraak bij de Ambassade - Tegenwoordig vereisen veel Tunesische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade. In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de Tunesische ambassade. Op de officiŽle website van de Tunesische Ambassade in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Zoek een hotel in de buurt van de Tunesische Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Tunesische ambassade. Wij bieden onderstaand een handige hotel zoekbox om passende accommodatie te vinden in de buurt van de ambassade in Den Haag.

  de Ambassade van TunesiŽ in Den Haag   Booking.com   de Ambassade van TunesiŽ in Den Haag  
 

 
Reisverzekering voor Nederland en TunesiŽ
Vergeet niet om een uitgebreide Reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar TunesiŽ. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in TunesiŽ.
 
Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of TunesiŽ kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Handige links:

Internationaal reisadvies Paspoort aanvraag nederland Visum voor Nederland - Nederlands visum

 

www.nederlandse-ambassade.com

 

nederlandse-ambassade.com - Deze website is niet de officiŽle website van de Ambassade van TunesiŽ in Den Haag - Nederland. Bovendien is deze website niet gelieerd aan de visum afdeling van de Tunesische ambassade of enige andere consulaire sectie. Voor verdere informatie kan u op onze disclaimer pagina kijken.

Disclaimer & Privacy Policy