Nederland

Consulaat van Nederland in Budva

Montenegro

Nederlandse Diplomatieke Missie in Montenegro. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Budva. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Montenegro. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Montenegro.

Het Consulaat van Nederland in Budva
Netherlands Honorary Consulate in Budva, Montenegro - 85317 Lastva Grbaljska BB - Montenegro

Telefoonnummer:

(+382) 33 426 139 / 101

Faxnummer:

Email:

consulbel@t-com.me

Website:

Consul:

Mr Jean Luc Dumortier - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Budva is een bilaterale missie in Montenegro en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Montenegro.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Budva staat onder leiding van Mr Jean Luc Dumortier - Honorary Consul van Nederland in Montenegro en is bereikbaar per telefoon (+382) 33 426 139 / 101 of email consulbel@t-com.me

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+382) 33 426 139 / 101 of email consulbel@t-com.me

Nederlandse Consulaten in Montenegro

Ver verwijderd van het Consulaat in Budva? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Montenegro. Als het Nederlandse consulaat in Budva ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Montenegro op een rijtje gezet: Budva

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Montenegro - Indien het consulaat in Budva of eventuele andere consulaten van Nederland in Montenegro u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Montenegro

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Budva - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Budva of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Montenegro en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Montenegro of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links