Tsjaad

Consulaat van Tsjaad in Eindhoven

Nederland

Tjaadse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Tsjaad in Eindhoven. Het consulaat is niet de enige Tjaadse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Tjaadse ambassade en elk ander consulaat van Tsjaad in Nederland.

Het Consulaat van Tsjaad in Eindhoven
Chadian Consulate in Eindhoven, the Netherlands Mgr. Cuytenlaan 30 5671 BK Nuenen Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 6-46 09 57 38

Faxnummer:

(+31) (40) 284 38 94

Email:

consulaat.tsjaad@planet.nl

Website:

Consul:

Mr Camillus Maria Smeulders - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Tsjaad in Eindhoven is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Tjaadse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Tjaadse Consulaat in Eindhoven staat onder leiding van Mr Camillus Maria Smeulders - Consul van Tsjaad in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 6-46 09 57 38 of email consulaat.tsjaad@planet.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Tsjaad dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 6-46 09 57 38 of email consulaat.tsjaad@planet.nl

Tjaadse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Eindhoven? - Het kan zijn dat Tsjaad meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Tjaadse consulaat in Eindhoven ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Tsjaad om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Tjaadse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Eindhoven

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Tsjaad niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Tsjaad in Nederland - Indien het consulaat in Eindhoven of eventuele andere consulaten van Tsjaad in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Tsjaad in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Tjaadse Consulaat in Eindhoven - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Eindhoven of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Tjaadse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Tsjaad - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Tsjaad. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Tsjaad.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Tsjaad kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links