Malawi

Consulaat van Malawi in Den Haag

Nederland

Malawische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Malawi in Den Haag. Het consulaat is niet de enige Malawische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Malawische ambassade en elk ander consulaat van Malawi in Nederland.

Het Consulaat van Malawi in Den Haag
Malawian Consulate General in The Hague, the Netherlands Postbus 469 2240 AL Wassenaar Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (70) 510 43 02

Faxnummer:

(+31) (70) 489 59 93

Email:

ptenarve@wanadoo.nl

Website:

Consul:

Peter Ysbrand Ten Arve - Consul General

Openingstijden:

Het Consulaat van Malawi in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Malawische belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Malawische Consulaat in Den Haag staat onder leiding van Peter Ysbrand Ten Arve - Consul General van Malawi in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (70) 510 43 02 of email ptenarve@wanadoo.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Malawi dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (70) 510 43 02 of email ptenarve@wanadoo.nl

Malawische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Den Haag? - Het kan zijn dat Malawi meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Malawische consulaat in Den Haag ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Malawi om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Malawische consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Den Haag

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Malawi niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Malawi in Nederland - Indien het consulaat in Den Haag of eventuele andere consulaten van Malawi in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Malawi in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Malawische Consulaat in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Malawische consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Malawi - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Malawi. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Malawi.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Malawi kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links