Egypte Flag

De Egyptische Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Egyptische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Egyptische Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Egyptische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Egypte in Nederland.

De Egyptische Ambassade in Nederland
Egyptian Embassy in The Hague, the Netherlands Badhuisweg 92 2587 CL S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 354 4535 (+31) 70 354 2000

Faxnummer:

(+31) 70 354 3304

Email:

info@ambeg.nl

Website:

Ambassadeur:

Mr Mahmoud Ahmed Samir Samy

Openingstijden:

De Ambassade van Egypte in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Egyptische belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Egyptische Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Mahmoud Ahmed Samir Samy - Ambassadeur van Egypte in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 354 4535 (+31) 70 354 2000 of email info@ambeg.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Egyptische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Egypte in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Egyptische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Egyptische Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Egyptische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Egyptische consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Egypte in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Egyptische Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Egyptische ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Egypte - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Egypte. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Egypte.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Egypte kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Egypte in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Egypte te bezoeken evenals aan Egyptische burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Egyptische Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Egyptische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Egyptische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Egyptische Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 354 4535 (+31) 70 354 2000 of per email info@ambeg.nlNuttige Links