Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Port of Spanje

Trinidad en Tobago Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Trinidad en Tobago. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Port of Spanje. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Trinidad en Tobago. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Trinidad en Tobago.

De Nederlandse Ambassade in Trinidad en Tobago
Netherlands Embassy in Port-of-Spain, Trinidad and Tobago former Life of Barbados Building, 3rd Floor 69-71 Edward Street P.O. Box 870 Port-of-Spain Trinidad and Tobago

Telefoonnummer:

(+1 868) 6251210/1722/2532

Faxnummer:

(+1 868) 6251704

Email:

info@holland.tt tradeinfo@holland.tt

Website:

www.netherlandsworldwide.nl

Ambassadeur:

Mr. Andre Verkade, Charge dAffaires a.i.

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Nederland in Port of Spanje is een bilaterale missie in Trinidad en Tobago en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Trinidad en Tobago.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nederlandse Ambassade in Port of Spanje staat onder leiding van Mr. Andre Verkade, Charge dAffaires a.i. van Nederland in Trinidad en Tobago en is bereikbaar per telefoon (+1 868) 6251210/1722/2532 of email info@holland.tt tradeinfo@holland.tt

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Nederland in Port of Spanje vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nederlandse Consulaten in Trinidad en Tobago

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Port of Spanje? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Trinidad en Tobago om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nederland in Trinidad en Tobago op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Port of Spanje - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Port of Spanje of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor Trinidad en Tobago en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Trinidad en Tobago of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Port of Spanje verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Trinidad en Tobago die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Trinidad en Tobago wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Port of Spanje uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Port of Spanje via telefoon (+1 868) 6251210/1722/2532 of per email info@holland.tt tradeinfo@holland.ttNuttige Links