Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Luxemburg Ville

Luxemburg Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Luxemburg. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Luxemburg Ville. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Luxemburg. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Luxemburg.

De Nederlandse Ambassade in Luxemburg
Netherlands Embassy in Luxembourg Ville, Luxembourg - 6, rue Sainte Zithe - 2763 Luxembourg Ville - Luxembourg

Telefoonnummer:

(+352) 227570

Faxnummer:

(+352) 403016

Email:

Website:

nederlandwereldwijd.nl/landen/luxemburg

Ambassadeur:

Mr. C.J. Bansema

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Nederland in Luxemburg Ville is een bilaterale missie in Luxemburg en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Luxemburg.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nederlandse Ambassade in Luxemburg Ville staat onder leiding van Mr. C.J. Bansema - Ambassadeur van Nederland in Luxemburg en is bereikbaar per telefoon (+352) 227570 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Nederland in Luxemburg Ville vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nederlandse Consulaten in Luxemburg

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Luxemburg Ville? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Luxemburg om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nederland in Luxemburg op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Luxemburg Ville - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Luxemburg Ville of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor Luxemburg en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Luxemburg of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Luxemburg Ville verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Luxemburg die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Luxemburg wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Luxemburg Ville uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Luxemburg Ville via telefoon (+352) 227570 of per emailNuttige Links