Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Kinshasa

Congo (Democratische Republiek) Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Congo (Democratische Republiek). Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Kinshasa. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Congo (Democratische Republiek). Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Congo (Democratische Republiek).

De Nederlandse Ambassade in Congo (Democratische Republiek)
Netherlands Embassy in Kinshasa, Congo (Democratic Republic) Avenue Nzongotolo 11 Immeuble Residence 55 B.P. 10299 Gombe Kinshasa Congo (Democratic Republic)

Telefoonnummer:

(+243) 99 6050 600

Faxnummer:

(+243) 99 6050 629

Email:

kss@minbuza.nl

Website:

www.nederlandwereldwijd.nl/landen/congo-democratische-republiek

Ambassadeur:

Cor van Honk

Openingstijden:

Please check official website

De Ambassade van Nederland in Kinshasa is een bilaterale missie in Congo (Democratische Republiek) en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Congo (Democratische Republiek).

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nederlandse Ambassade in Kinshasa staat onder leiding van Cor van Honk - Ambassadeur van Nederland in Congo (Democratische Republiek) en is bereikbaar per telefoon (+243) 99 6050 600 of email kss@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Nederland in Kinshasa vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nederlandse Consulaten in Congo (Democratische Republiek)

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Kinshasa? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Congo (Democratische Republiek) om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nederland in Congo (Democratische Republiek) op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Kinshasa - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Kinshasa of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor Congo (Democratische Republiek) en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Congo (Democratische Republiek) of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Kinshasa verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Congo (Democratische Republiek) die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Congo (Democratische Republiek) wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Kinshasa uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Kinshasa via telefoon (+243) 99 6050 600 of per email kss@minbuza.nlNuttige Links