Nederland Flag

De Nederlandse Ambassade in Kabul

Afghanistan Flag

Nederlandse Diplomatieke Missie in Afghanistan. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Nederlandse Ambassade in Kabul. De ambassade is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Afghanistan. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Nederland in Afghanistan.

De Nederlandse Ambassade in Afghanistan
Netherlands Embassy in Kabul, Afghanistan Street of Minstry of Interior Malalai Watt Shahr-e Naw Kabul Afghanistan

Telefoonnummer:

(+93) 700-286-641 (+93) 700-286-645

Faxnummer:

Email:

kab@minbuza.nl

Website:

www.netherlandsworldwide.nl/countries/afghanistan

Ambassadeur:

Radinck van Vollenhoven

Openingstijden:

Please visit official website

De Ambassade van Nederland in Kabul is een bilaterale missie in Afghanistan en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Afghanistan.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Nederlandse Ambassade in Kabul staat onder leiding van Radinck van Vollenhoven - Ambassadeur van Nederland in Afghanistan en is bereikbaar per telefoon (+93) 700-286-641 (+93) 700-286-645 of email kab@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Nederlandse ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiƫle website van de Ambassade van Nederland in Kabul vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Nederlandse Consulaten in Afghanistan

Ver verwijderd van de Nederlandse Ambassade in Kabul? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Nederlandse Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Nederlandse consulaat in Afghanistan om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Nederland in Afghanistan op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Nederlandse Ambassade in Kabul - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Kabul of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Nederlandse ambassade.

Reisverzekering voor Afghanistan en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Afghanistan of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Kabul verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Afghanistan die van plan zijn om Nederland te bezoeken evenals aan Nederlandse burgers die in Afghanistan wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Nederlandse Ambassade in Kabul uit het behandelen van aanvragen van Nederlandse visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Nederlandse nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Nederlandse Ambassade in Kabul via telefoon (+93) 700-286-641 (+93) 700-286-645 of per email kab@minbuza.nlNuttige Links