Slovenië Flag

De Sloveense Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Sloveense Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Sloveense Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Sloveense diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Slovenië in Nederland.

De Sloveense Ambassade in Nederland
Slovenian Embassy in The Hague, the Netherlands Anna Paulownastraat 11 2518 BA S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 310 8690

Faxnummer:

(+31) 70 362 6608

Email:

vhg@gov.si

Website:

www.haag.veleposlanistvo.si

Ambassadeur:

Mr Leon Marc

Openingstijden:

De Ambassade van Slovenië in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Sloveense belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Sloveense Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Leon Marc - Ambassadeur van Slovenië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 310 8690 of email vhg@gov.si

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Sloveense ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Slovenië in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Sloveense Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Sloveense Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Sloveense Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Sloveense consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Slovenië in Nederland op een rijtje gezet: Utrecht

Zoek een hotel in de buurt van de Sloveense Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Sloveense ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Slovenië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Slovenië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Slovenië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Slovenië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Slovenië in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Slovenië te bezoeken evenals aan Sloveense burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Sloveense Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Sloveense visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Sloveense nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Sloveense Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 310 8690 of per email vhg@gov.siNuttige Links