Macedonië Flag

De Macedonische Ambassade in Den Haag

Nederland Flag

Macedonische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van de Macedonische Ambassade in Den Haag. De ambassade is niet de enige Macedonische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar elk consulaat van Macedonië in Nederland.

De Macedonische Ambassade in Nederland
Macedonian Embassy in The Hague, the Netherlands Laan van Meerdevoort 50 C 2517 AM S-Gravenhage Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 427 44 64

Faxnummer:

(+31) 70 427 44 69

Email:

hague@mfa.gov.mk

Website:

www.missions.gov.mk

Ambassadeur:

Mr Nikola Dimitrov

Openingstijden:

De Ambassade van Macedonië in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Macedonische belangen in Nederland.

De ambassade speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

De Macedonische Ambassade in Den Haag staat onder leiding van Mr Nikola Dimitrov - Ambassadeur van Macedonië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 427 44 64 of email hague@mfa.gov.mk

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd contact op met de ambassade alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij de Ambassade

Tegenwoordig vereisen veel Macedonische ambassades dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan de ambassade.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van de ambassade.

Op de officiële website van de Ambassade van Macedonië in Den Haag vindt u informatie over openingstijden en hoe u afspraken kan boeken.

Macedonische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van de Macedonische Ambassade in Den Haag? - Veel consulaten bieden nagenoeg dezelfde diensten aan die u bij een ambassade zou krijgen. Als de Macedonische Ambassade ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde Macedonische consulaat in Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle consulaten van Macedonië in Nederland op een rijtje gezet: (Er is geen consulaat beschikbaar in dit land).

Zoek een hotel in de buurt van de Macedonische Ambassade in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar de ambassade in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij de Macedonische ambassade.

Reisverzekering voor Nederland en Macedonië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Macedonië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Macedonië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Macedonië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

Consulaire Diensten - De consulaire afdeling van de Ambassade van Macedonië in Den Haag verleent consulaire bijstand. In het algemeen biedt de consulaire afdeling diensten aan lokale mensen in Nederland die van plan zijn om Macedonië te bezoeken evenals aan Macedonische burgers die in Nederland wonen.

In het algemeen bestaan de diensten van de Macedonische Ambassade in Den Haag uit het behandelen van aanvragen van Macedonische visums of paspoorten, huwelijk registratie, legalisatie van documenten, de geboorte van een kind, Macedonische nationaliteit aanvragen en nog veel meer.

U kunt contact opnemen met de consulaire afdeling van de Macedonische Ambassade in Den Haag via telefoon (+31) 70 427 44 64 of per email hague@mfa.gov.mkNuttige Links